Välkommen till vårt älskade Trädgårdskök

Vår goda mat
Vi lagar mat med passion som viktigaste krydda! Trädgårdskökets kockar, Jenny, Niklas, Henrik, Jeff, Alexander, Rebecka & Sara älskar sina arbeten och brinner för god och vällagad mat.
Vardagar erbjuder vi en härlig lunch med grönsaksbuffé, frukt & hembakat bröd. Vi serverar även soppa, vego, sallader och goda smörgåsar.
Tips: Prova vår goda räksmörgås!
På helgerna har vi en utökad meny med flera varmrätter att välja mellan samt soppa, sallad vego mm, dock ingen buffé. Meny för barn finns.

Bakat & Gott
I vårt bageri skapar Lena allt gott som ni hittar i vårt café:
Chokladtårtor, bullar, cheesecakes, pajer, biskvier, mjuka och hårda kakor – allt bakas med kärlek av Lena. Trots att vi bakar en hel del varje dag så lägger de ner sin själ i varje bakverk. 
Det känns på smaken...

Vi har alltid ett sortiment av gluten-, ägg- och mjölkfria bakverk om så önskas. Även smörgåsar & mat finns för er med gluten- och laktosintolerans.
Tveka inte att fråga oss, vi har ofta flera alternativ!

Kaffe
Vi erbjuder våra gäster ett nymalet kaffe som från rosteriet Johan & Nyström i Stockholm. Både vårt bryggkaffe och vår espresso har vi valt med omsorg. Vi älskar kaffe och te och erbjuder våra gäster många sorter att välja mellan. 
Fråga Gölin, Maja, Sara, Moa & Anna så fixar 
de en god kaffe/te till just Dig! Med vår La Marzocco blir det så gott kaffe, så gott.

Våra öppettider: alla dagar kl 10-16 
Kvällsöppet efter bokning, minimum antal 20 personer. Fråga oss gärna!